Yhteystiedot

Your Hospitality Industry R&D Lab

Grand Hotel Hanko Oy


info(at)grandhotelhanko.fi

Y-3212210-9

Runeberginkatu 40 a 9, 00260 HELSINKI (vain kannetulle postille)

Antti Rotko

Senior Advisor

linkedin.com/in/anttirotko/

+358 40 5611204
antti.rotko(at)grandhotelhanko.fi

Olemme kansainvälisen Hospitality-toimialan kehitysloikkiin, digitalisoitumiseen, tuottavuuden nostoon, sekä kestävän matkailun luomiseen keskittynyt kehitysyhtiö

Taustat

Grand Hotel Hanko Oy on syksyllä 2021 perustettu kehitysyhtiö. Yhtiön nimi kunnioittaa Hangossa 1900-luvun vaihteen ympärillä toiminutta Grand Hotel Hankoa, joka toimi kansainvälisen hospitalityn tiennäyttäjänä Suomessa. Lisää taustoista voi lukea mm sivuston blogi-kirjoituksista.

Miksi me haluamme tehdä tätä

Teemme tätä rakkaudesta lajiin. Teemme tätä sen vuoksi, että Pk-valtaiselta alaltamme on puuttunut riittävät taustavoimat viedä kehitystä eteenpäin. Ja teemme tätä sen takia, että hospitality-ala on yksi maamme merkittävimmästä hyvinvoinnin lähteistä, työllistäjistä sekä teollisuudenalasta.

Lähde: Museovirasto

Miten me teemme tämän

Haluamme kerätä parhaat voimat, osaamisen sekä työkalut yhteen niputtaen niitä käytännönläheisiksi ratkaisuiksi alamme hyödynnettäväksi. Grand Hotel Hanko on siis eräänlainen toimialan B2B-Concierge, toimialan osaaja, ymmärtäjä ja mahdollistaja aina löytyy ratkaisu-asenteella.

Blogissa

Biovaaka ja Garam & Vermiglio Catering tiivistävät yhteistyötä.

Biovaaka ja Garam & Vermiglio Catering tiivistävät yhteistyötä.

Tiedote 8.3.23. Julkaisuvapaa Covid-sulut ja viimeisimpänä laukalle lähtenyt inflaatio on vienyt maamme lounasravintolasektorin kuilun partaalle. Maamme pk-yrittäjät ovat kuitenkin sitkeää kansaa ja haasteet on päätetty taklata eri keinoin. Samalla kehittyvä toiminta vastaa entistä paremmin myös mm ruokaturvallisuus-, ympäristö- ja lainsäädäntöhaasteisiin. GVC:n yrittäjät Sami Garam ja Mika Vermilä lähtivät alun perin hakemaan tuottavuuden nostoa yhdessä toimialan…

Verbier – Maailman paras hiihtokeskus 2022. Entä ilmastoteot?

Verbier – Maailman paras hiihtokeskus 2022. Entä ilmastoteot?

Mutta miltä keskus näyttää Ilmastotekojen näkökulmasta Sveitsin Verbier valittiin vuoden hiihtokeskukseksi 2022. Minulla oli onnea käydä resortissa ja halusin samalla kurkata, miltä vuoden hiihtokeskus näyttää ympäristötekojen näkökulmasta. Valintakriteerit maailman parhaaksi hiihtokeskukseksi olivat: Perched on a sunny plateau at an altitude of 1,500 meters in the heart of the Swiss Alps, with its slate-roofed chalets, Verbier…

Pysyviä tuottavuusloikkia lounasravintolasektorilla

Pysyviä tuottavuusloikkia lounasravintolasektorilla

Myynti- ja palkkakatetta saatava hallintaan Helsingin Sanomien pääsivu 15.12.22: Inflaatio vauhdikkainta 40 vuoteen. Huomattu on! Olen esittänyt väitteen, että inflaatio tappaa lounasravintolat. Nyt yritän esittää vastaväitteitä, jotta olisin väärässä. Inflaatio, tai tarkemmin sähkön hinnan karkaaminen lapasesta, on tappanut jo pizzerioita ja muita toimijoita, joiden ydintuote syntyy sähköllä lämmitettyjen kiviuunien kautta. Kateeksi ei käy yhden laitteen…